Verzenden

Verzenden binnen Nederland

Gratis thuisbezorgd vanaf € 75,-.
Bestellingen vanaf € 75,- worden gratis thuisbezorgd.

Gratis afhalen in onze winkel.
Je kunt jouw bestelling gratis afhalen in onze winkel in Apeldoorn. Wanneer we jouw bestelling ontvangen hebben, nemen we contact met je op om af te spreken wanneer je jouw bestelling op wilt komen halen.

Gratis thuisbezorgen in Apeldoorn.
Omdat wij niet altijd aanwezig zijn, bieden we de mogelijkheid om te bestellen via onze webshop en je bestelling gratis te laten thuisbezorgen in Apeldoorn. Je kunt alleen voor deze optie kiezen, wanneer het bezorgadres binnen het postcodegebied van Apeldoorn valt (7300 – 7336). Uiteraard nemen we zo snel mogelijk contact met je op om een moment af te spreken dat we de bestelling komen thuisbezorgen.

Brievenbuspost of DHL servicepunt – € 4,95
Diverse artikelen zoals pyjama’s (tot en met maat 128), rompers, boeken en diverse feestartikelen kunnen verstuurd worden met brievenbuspost.
Indien je kiest voor brievenbuspost en de bestelling past niet door de brievenbus, zal het pakket afgeleverd worden bij een DHL servicepunt. Je kunt er ook voor kiezen de bestelling te laten bezorgen bij een DHL servicepunt  bij jou in de buurt en het daar ophalen op een moment dat het goed uitkomt. In de email met de track & tracecode die je ontvangt van DHL, staat bij welk DHL servicepunt je het pakket kunt afhalen en vanaf wanneer het daar voor je klaar ligt. Heb je voorkeur om de bestelling bij een bepaald DHL servicepunt op te halen? Geef dit aan bij de opmerkingen.

Thuisbezorgen – € 6,45
Je bestelling wordt thuisbezorgd.

Verzenden buiten Nederland

Bestellingen buiten Nederland worden verzonden via DPD en worden thuisbezorgd. Bestellingen buiten Nederland worden niet gratis verzonden.

België – € 11,50
Duitsland – € 11,50

Neem voor bestellingen naar andere landen eerst contact met ons op.