Wie zijn wij?

De liefde voor hulpdiensten kan niet vroeg genoeg beginnen. Wij, Jan en Marieke, helpen je daar graag bij via onze (web)winkel 112Toys. 112Toys is gespecialiseerd in speelgoed, schaalmodellen en allerlei andere leuke (cadeau-)artikelen gerelateerd aan de hulpverlening zoals politie, brandweer en ambulance.

Wij runnen onze (web)winkel voornamelijk via internet, maar je bent ook van harte welkom om in onze showroom te komen kijken. Wij zijn gevestigd in Apeldoorn aan de Deventerstraat 72. We vragen dan wel om vooraf even te bellen, zodat je niet voor een gesloten deur komt te staan.

Het is geen toeval dat wij juist voor dit segment hebben gekozen. We zijn allebei werkzaam in de hulpverlening en hebben liefde voor ons vak.
In 2013 zijn we gestart als U-toys. De naam U-toys is afkomstig van de letter ‘U’ van onze eerste vestigingsplaats Uithoorn.  We runden onze webwinkel vanuit een slaapkamer in onze toenmalige woning in Uithoorn, maar uiteindelijk stonden de dozen met speelgoed door het hele huis heen.
In 2016 deed de kans zich voor om ons huidige pand, aan de Deventerstraat 72 in Apeldoorn, te betrekken. Dit pand voorziet in opslag en een mooie showroom met etalage. Een mooie gelegenheid om de webwinkel los te koppelen van ons privéleven.

De showroom is gevuld met alle artikelen die eveneens in de webshop te vinden zijn. De etalage-inrichting veranderen we een aantal keer per jaar, zodat het vanaf de Deventerstraat leuk blijft om naar te kijken. Openingstijden zijn er niet, de verkoop verloopt voornamelijk via de webshop. De showroom gaat alleen open op afspraak, maar ook daar ben je van harte welkom.

Ons assortiment is uniek in zijn soort en is dan ook niet te vinden bij de standaard speelgoedzaak. Zo zijn er bijzondere schaalmodellen, maar ook buitenspeelgoed, pyjama’s, boeken, verkleedkleding, spelletjes en een grote keuze uit speelgoedauto’s, uiteraard allemaal met een zwaailicht. Als het gerelateerd is aan de hulpverlening, is de kans groot dat je het bij ons in de (web-)winkel kunt vinden.

Sinds 1 oktober 2018 hebben we onze naam gewijzigd in 112Toys. Deze naam past beter bij ons en de artikelen die we via onze (web)winkel aanbieden. Ook ons logo is vanaf dat moment gewijzigd. De kwaliteit en service zijn hetzelfde gebleven.

Mocht je vragen hebben over onze site, onze artikelen, aanwezigheid bij open dagen of andere vragen, neem dan gerust contact met ons op!

Jan & Marieke